Een onvoorziene weergave van diamanten verlovingsringen antwerpenHet team zit voor u klaar teneinde antwoord te geven op alang uw vragen. Investeer in losse diamanten, we verlenen u dan ook de oudste verkoopprijs-kwaliteitverhouding. De bestelling wordt verzekerd verzonden, wij hanteren nauwelijks verzendkosten.

Mark Bos trouwringen bezit een uitgebreide collectie briljant geslepen diamanten waar u ons keuze uit kunt vervaardigen. Die briljanten worden direct gekocht op een diamantbeurs in Antwerpen. Alsook hiermee ontstaat een ideale prijs-kwaliteitverhouding.

De klassieke verlovingsring is een diamant solitaire. We beschikken over hier ons brede collectie met in huis, desalniettemin bestaan er nog ettelijke overige opties bijvoorbeeld de spanring of ‘Lady Di ring’.Er zijn veel manieren om diamanten in trouwringen te zetten. Mark Bos trouwringen laat u dan ook graag de verscheidene mogelijkheden opmaken. Van ons alliance zetting tot ons diamanten pavé. Een opties bestaan eindeloos. Laat u inspireren!

Een smaragd wordt dit wordt ook wel een koning betreffende een edelstenen genoemd en het kan zijn ook niet voor niks. Dit kan zijn een geweldige steen welke beslist een aandacht trekt. Een meeste personen kennen smaragden met hun diepe, groene kleur.

De veelzijdigheid met een saffier komt voor deze damesring in iedere steen tot uitdrukking. Een multicolor stenen geraken geflankeerd via 2 fonkelende diamanten. De edelstenen bestaan gezet in 9 kt. geel.

Om u eerder betreffende dienst te kunnen zijn, vragen we u dan ook uw factuur- of bestelnummer voor de hand te houden.

Trouwringen betreffende ons exclusief ontwerp die aan de hoogste voorwaarden voldoen, vindt u dan ook in die hoeveelheid bij geen enkele overige aanbieder.

Zodra u dan ook ons diamant wilt betreffende dezelfde fonkelende flikkering zodra een briljant, doch niet een traditionele ronde verschijning wenst, vervolgens is een peervormige diamant een prachtig alternatief.

Doch verder bij een diamanten verlovingsringen zorgt een steenzetting met een zijkant wegens bewonderende blikken.

Omdat dit lastig wel niet kan zijn teneinde een hier juiste ringmaat online te peilen, kan zijn dit aan te adviseren teneinde ons te vragen ofwel de ring die u wilt inkopen, op maat te produceren kan zijn. U kunt ons bereiken via het contactformulier in te vullen ofwel door te telefoneren naar 0299-653023.

Fluorescentie is dit zichtbare licht het enkele diamanten uitstralen als ze geraken blootgesteld aan ultraviolette (UV) stralen. Een diamant kleurt vervolgens over het meestal blauw. Mark Bos selecteert teneinde die reden diamanten zonder fluor.

Enkele combinaties zijn niet mogelijk, bijvoorbeeld zilver met platina of zilver betreffende goud. Een uitgebreide uitleg aan de meerdere edelmetalen vind u bovenaan de webshop in een kennisbank.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *